Jag älskar inte glass men…

…mina barn gör det. Och jag hatar inte glass för att förtydliga. Tillhör bara inte de som frossar ett helt paket. Däremot frossar jag chips. Älskar chips.

Tycker också att det är kul att laga grejs från grunden. Dels för att jag mår så mkt bättre av sån mat (mina värden har gått i taket efter jag började tänka på att äta ordentligt aka inte bara chips) och dels för att det är lite terapi att stå i köket för mig som har en hjärna som snurrar fortare än fortast.

Grunden till receptet hittade jag här (bra blogg förövrigt!). Sen har jag experimenterat med det, typ bytt ut bär till andra och lagt till lakritspulver. Jag älskar nämligen lakritspulver!

Kokos- & Jordgubbsglass
225 g Frysta Jordgubbar (jag körde hälften hallon den här gången)
1 Banan
1/2 deciliter Kokosmjölk (feta lagret)
1/4 tsk Äkta Vaniljpulver
Ev. lakritspulver, jag tror jag tog 1tsk, men det går ju att testa sig fram till perfekta smaken.

IMG_5024_hallonglass
Himla fin konservburk tycker jag. Köpte på Thaitorget i Hökis, fantastisk butik!

Läs mer: Vegansk bananglass med jordnötssmör

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s