Jobbtisdag

Nu är det som att alla är tillbaka i stan igen. Blev förvånad över hur mycket folk det får plats på Södermalm. Jag har jobbat till och från hela sommaren men nu är alla andra tillbaka så det börjar kännas på riktigt nu. Möte med folk live och inte på skype liksom.

Jobbade hemifrån på förmiddagen och efter lunch åkte jag in till söder för att möta upp Cheryl som fick vara moraliskt stöd medan jag satte upp den här konsten på en dörr:

Untitled

Har inte gjort det på länge så var så himla nervös! Cheryl skrattade åt mig. Sen gick vi till Ill Café för att jobba, skönt att sitta bredvid en kompis att jobba även om vi inte pratade. Eller jo, lite pratade vi. Om London. Ska dit i September!

Untitled

Sen gick jag vidare till Babylon för att ha möte. Älskar att sitta där, perfekt ställe att ha möte på. Tusen gånger bättre än kontor.

Untitled

Drack juice jag var tvungen att ta en bloggybild. För det är så en gör va? Tar kort uppifrån! Mkt fint.

Untitled

Efter mitt möte gick jag till Kafé 44 för att äta middag och hänga lite med kompisar innan jag drog hem. Har pratat i telefon sjukt mkt, det har ringt och ringt. Här Facetimar jag med mitt äldsta barn, det är pappavecka nu. Saknar de så himla mycket även om det är sååå skönt med egentid.

Untitled

Annonser

2 reaktioner till “Jobbtisdag

    1. Tack! Jag sätter upp på elskåp och dörrar som inte har någon kärlek. Ofta får de sitta kvar länge och en del dörrägare hör av sig och tycker det är fint, andra tar bort. Började göra gatukonst när sthlm hade nolltollerans för konstformen som en protest. Och jag ser det fortfarande som en protest mot staden som nästan är tom på konst!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s