Falköping

Förra veckan va jag i Falköping! Sa Falkenberg till flera, bland annat min syrra som smsade mig när jag satt på tåget å ba: du skrev Falköping på Instagram men sa Falkenberg till mig… sitter du på rätt tåg?! Det gjorde jag. Inget ont mot Falköping, är för det första sämst på geografi och för det andra en sönderstressad ensamstående morsa som alltid säger ja till för mycket. Svårt att säga nej när saker är kul ju.

Sak som var typiskt kul va när Dano från Rizoma Galleri kläcker ut sig: ”Ville du adbusta en reklamtavla?” medan vi hängde konsten inför vernissagen. För att beskriva mitt svar bäst måste jag använda versaler: ”MEN JUST JA, HADE GLÖMT, FYFAN VA KUL KAN VI GÖRA DET NUUUU?”. Blanda ihop Falköping med Falkenberg är en sak, men att glömma en sån skitrolig sak är inte okej.

Så här blev det:

Untitled

Och så här såg det ut när vi satte upp den på Falköping enda och tomma reklampelare. Ändå goals, att reklamtavlan va tom. Tänk om alla reklamtavlor i hela världen kunde va tomma och fria att fylla med konst.

Untitled

Hann också med en sväng till Göteborg och gjorde en adbust. Förlåt Göteborg, ska åka tillbaka och göra fler snart.

Untitled Untitled

Instagram tog dessutom bort den eftersom den ”Inte följer instagrams regler”. Crazy. Och en av anledningarna till att jag ska bli mer aktiv här på bloggen. Skrev om det i förra inlägget. För vet ni vad, Instagram tog också bort denna bild dagen efter:

Untitled

Som jag skrev på väggen i galleriet.

Untitled

Deppigt.

Hur som, Falköping var fantastiskt och jag träffade massor av fina personer där. Utställningen hänger kvar till den 24 mars och du kan bland annat kolla in denna om du har vägarna förbi:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s